Lg klima uređaj DC18RQ DELUXE WiFi

Redovna cijena:*Naša najniža cijena:

8.999,00 kn 7.599,05 kn

Direktna bankovna transakcija7.599,05 kn
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno7.999,00 kn
Plaćanje prilikom preuzimanja7.999,00 kn
MPC - prodajno mjesto:7.999,00 kn

Zatraži ponudu
Insert name
Insert mail
Insert message

Nema na zalihi

SKU: 02371038 Kategorija:

Opis

Dodatne informacije

Energetska klasa

A

Prikladno za prostor

45 do 50 m2

Kapacitet

5-6 kW

There are no reviews yet.

Add your review

Feature_02_Desk

DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva

LG Dual Inverter Compressor™ rješava probleme neučinkovitosti i buke, što rezultira klimatskim uređajem koji hladi brže, traje dulje i radi tiše. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati ​​u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.
 • DUAL Inverter Compressor™

  Feature_02_2
  Kompresor sa širom dinamičkom frekvencijom štedi više energije i ima brži raspon hlađenja.
 • 10 godina jamstva

  Feature_02_1
  Tvrtka TÜV Rheinland izdala je certifikat za 10-godišnji životni vijek proizvoda.
 • TÜV Rheinland

  Feature_02_3
  *TÜV Rheinland, provjera stope brzog hlađenja i uštede energije
03_Fast-Cooling_D11_v1

Ušteda energije i brzo hlađenje

Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Dodatno, DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora. Zahvaljujući DUAL Inverter kompresoru zrak se izbacuje dalje i brže.
*TÜV Rheinland, provjera stope brzog hlađenja i uštede energije.
black1

Dual Inverter Compressor™

Kompresori na uobičajenim klima-uređajima se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije. Dual Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja.
Feature_05_D_v1

Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim zaslonom

Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje pomoću EZ kliznog filtra . Nadalje, veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.
*Stvarna slika proizvoda može se razlikovati od slike prikazane gore.
Feature_06_D111

Niska razina buke

LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru koji eliminiraju nepotrebne zvukove i omogućavaju nesmetan rad.
Feature_07_D_v1

FILTAR ZA VIŠESTRUKU ZAŠTITU UZ TEHNOLOGIJU 3M

Napredne tehnologije tvrtki 3M i LG uklanjaju štetne mikročestice, uključujući viruse, bakterije i alergene za sigurniju i zdraviju okolinu.
Active-Energy_new

Aktivna energetska regulacija

Funkcija aktivne energetske regulacije pruža mogućnost odabira razine potrošnje energije u skladu sa situacijom. Uživajte u hladnoj i ugodnoj atmosferi uz uštedu energije.
2sj2tyg42

Opcija optimalnog strujanja zraka (Comfort Air)

Opcija optimalnog strujanja zraka (Comfort Air) na praktičan način postavlja krilce u unaprijed postavljeni položaj koji sprječava da zrak iz klima-uređaja puše izravno u osobe u prostoriji.
aewsdsgff

Pristupite klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta uporabom uređaja s Wi-Fi vezom i ekskluzivne LG-eve aplikacije za kontrolu kućanskih uređaja.
*Ova scena služi samo opisivanju značajke, slika proizvoda može se razlikovati.
R32-02_Desktop-6112

Visokoučinkovito rashladno sredstvo R32

R32 je ekološki prihvatljivo, visokoučinkovito rashladno sredstvo. Kako je količina rashladnog sredstva R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje oznoski omotač. Visoki stupnjevi kompresije R32 omogućuju veći kapacitet u usporedbi s postojećim sredstvima R12 i R410A.
dxsgx01

Brza i jednostavna instalacija

LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavnu i učinkovitu instalaciju, bez obzira na okruženje i broj osoba koje sudjeluju u postupku instalacije. Smanjenjem broja radnika i vremena potrebnog za instalaciju sada je moguće instalirati više jedinica u manje vremena.
 • 6 vertikalnih položaja krilca

  Feature_10_1
  Korisnici mogu izabrati između 6 unaprijed postavljenih položaja za usmjeravanje kako bi smjer strujanja zraka bio u skladu s vašim željama.
 • Filtar za dvostruku zaštitu

  Feature_10
  Filtar za dvostruku zaštitu prihvaća čestice prašine veće od 10 ㎛ i bakterije.
Global_DualCool_2016_Feature_11_Comfort_Sleep

Ugodan san

Način rada za ugodno spavanje osigurava najugodniju moguću okolinu za spavanje automatskom prilagodbom 3 različite funkcije (Neizravni protok zraka / isključivanje na 7 sati / blagi vjetar i logičnost vremena spavanja) jednostavnim klikom na tipku.
 • Automatsko čišćenje

  Feature_12
  Sveobuhvatna funkcija automatskog čišćenja sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline i time korisniku pruža ugodnije i udobnije okruženje.
 • Gold Fin™

  Feature_12_1
  Gold Fin™ osigurava otpornost površine na koroziju i poboljšava dugovječnost izmjenjivača topline.
Feature_13

Brzo zagrijavanje

Funkcija automatskog zakretanja u 4 smjera podešava protok zraka s obzirom na okolinu dopuštajući na taj način optimalnu distribuciju toplog zraka u prostore za život i omogućujući brzi zagrijavanje.