Redovna cijena:*MPC:

LG OLED TV OLED48A13LA

1.008,56  (7.599,00 kn)

Direktna bankovna transakcija1.008,56  (7.599,00 kn)
KEKS Pay1.008,56  (7.599,00 kn)
Plaćanje prilikom preuzimanja1.008,56  (7.599,00 kn)
Kartično plaćanje / PayPal - jednokratno i na rate beskamatno1.008,56  (7.599,00 kn)
MPC - prodajno mjesto:1.008,56  (7.599,00 kn)
  • 48¨ / 121 cm
  • 3840 * 2160 (UHD 4K)
  • SMART TV
  • integrirani Wi-Fi

Količina:

SKU: 8806091200785 Kategorija:

Opis

Slike upotrijebljene u pregledu proizvoda u nastavku služe za reprezentativne svrhe. Za točan prikaz pogledajte galeriju slika pri vrhu stranice

Spektakularni vodopad s prekrasnim krajolikom prikazan na OLED televizoru (reproduciraj video)

UNESITE SVJETLOST U SVOJ SVIJET
uz SAMOOSVJETLJUJUĆE PIKSELE

Divno je gledati LG OLED TV. Samoosvjetljujući pikseli omogućuju doista spektakularnu kvalitetu slike i čitav niz mogućnosti dizajna, dok najnovije vrhunske tehnologije pomažu u pružanju neviđenih razina čudesa. Ovo je sve što volite na televizoru – uzvišeno u svakom pogledu.

Što OLED razlikuje od svih ostalih televizora?

Odgovor su samoosvjetljujući pikseli. Samoosvjetljujuća tehnologija zaslona koja uvelike unapređuje vaše iskustvo gledanja. Za razliku od LED televizora koji su ograničeni tehnologijom pozadinskog osvjetljenja, LG OLED televizori sposobni su za krajnji realizam i jedinstvene dizajne.

Prizor mjeseca, LED na lijevoj strani u nejasnoj crnoj boji i OLED na desnoj strani sa savršenom crnom bojom (reproduciraj videozapis)

*Slike zaslona su simulirane.

SAMOOSVJETLJUJUĆI PIKSELI.
100 milijuna razloga zašto ćete voljeti OLED.

Što se tiče kvalitete slike, OLED nesumnjivo pobjeđuje LED. To je zato što OLED ima milijune samoosvjetljujućih piksela koji mogu stvoriti savršenu crnu i preciznu boju. Rezultat je doživljaj gledanja kakav ne postoji nigdje drugdje.

TV zaslon na kojem je prikazan mliječni put, plavo nebo i eksplozija šarene prašine u visokoj kvaliteti (reproduciraj videozapis)

100 % kvaliteta boje

OLED dobiva najviše ocjene.

Globalna agencija za testiranje Intertek potvrdila je da LG OLED zasloni imaju 100 % kvalitetu boja. To znači da se boje koje vidite na zaslonu usko podudaraju s bojama izvorne slike. Dakle, sve što gledate izgleda onako kako je autor zamislio.

Okvir u kojem se nalazi krajolik veličanstvene planine (reproduciraj videozapis)

*Kvaliteta boje određuje je li preciznost boja ekrana Delta E ≦2 u više od 125 uzoraka boja.
**83-inčni LG OLED zaslon dobit će certifikat u prvoj polovici 2021. godine.
100-postotni volumen boje

Blistav prikaz boja.

Televizori LG OLED postižu puni volumen boje zahvaljujući izvrsnoj tehnologiji reprodukcije boja LG televizora. Uz 100-postotni volumen boje, LG OLED može izraziti 100 % DCI-P3 spektra u 3D prostoru boja koji pokriva cijeli raspon osvjetljenosti televizora. To znači da boje ostaju živopisne i prirodne uz punu zasićenost, bez obzira na to koliko je svijetao ili taman zaslon.

U svijetlom prizoru djevojka leži na travi, a cijela boja postaje jasnija i živopisnija kako se volumen boje povećava sa 70 % na 100 %. U tamnom prizoru djevojka drži šareni kišobran, a cijela boja postaje jasnija i živopisnija kako se volumen boje povećava sa 70 % na 100 %.

*Volumen spektra boje prikaza (CGV) ekvivalentan je ili premašuje CGV prostora boja DCI-P3, što je neovisno potvrdila tvrtka Intertek.
**70-postotni volumen boje odnosi se na televizore LG UHD.
***Slike su simulirane radi poboljšanja razumijevanja značajke.

LG OLED TV.
Pogled koji nećete naći nigdje drugdje.

Ako tražite televizor s kojim se nijedan drugi ne može mjeriti, vaša je potraga gotova. LG OLED TV umjetničko je djelo, kino s velikim zaslonom, portal za svjetove igara i sjedalo u prvom redu za najveća sportska događanja. Sve što želite da televizor bude.
Muškarac sjedi na kauču u mračnoj sobi i gleda televizor na kojem se prikazuje muškarac koji stoji usred snježne planine. Djevojčica igra računalnu igru s televizorom na velikom ekranu na kojem se prikazuje vojnik koji silazi iz helikoptera. Četvero ljudi sjedi na kauču i gleda nogometnu utakmicu u dnevnoj sobi. Žena gleda televizor obješen na zidu na kojem se prikazuje umjetničko djelo.

OLED kino.
Nagradu za najbolji film dobiva…

LG OLED TV pruža nagrađivanu izvedbu svaki put kad gledate zahvaljujući nevjerojatno oštroj slici. Uz savršenu kvalitetu crne boje i 100 % kvalitetu boja, filmovi se gledaju onako kako se trebaju gledati.

Muškarac gleda film Ponoćno nebo u kino prostoriji. Vidi se slogan Budite junak

Logotip Netflix, logotip Apple TV, logotip Amazon Prime Video poredani su vodoravno na crnoj pozadini.

Zabava

Dom vaših omiljenih kanala.

Pristupite aplikacijama Netflix, Apple TV i Amazon Prime Video. Odaberite najnovije filmove, televizijske emisije, dokumentarne filmove, prijenose sporta uživo i pronađite ih sve na jednom mjestu.
*Potrebno je članstvo za Netflix.
**Apple, logotip Apple i Apple TV zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc, registrirane u SAD-u i drugim državama.
***Potrebna je pretplata za Apple TV+.
****Amazon, Prime Video i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc ili njezinih podružnica. Primjenjuju se članarine za Amazon Prime i/ili Prime Video. Više pojedinosti potražite na primevideo.com/terms.
*****Podržane se usluge mogu razlikovati ovisno o državi.
Prizor žene koja nosi sunčane naočale podijeljen je na dva dijela radi vizualne usporedbe. Na slici u donjem lijevom kutu piše SDR, a u donjem desnom kutu nalazi se logotip Dolby Vision IQ.

Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Transformativno TV iskustvo.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagođava postavke slike na temelju žanra i ambijentalne okoline, dok Dolby Atmos isporučuje višedimenzionalni prostorni zvuk – moćnu kombinaciju koja daje filmske rezultate koji oduzimaju dah.
*Slike zaslona su simulirane.
Christopher Nolan daje intervju u kazalištu

FILMMAKER MODE™

Ostvarenje redateljeve vizije.

FILMMAKER MODE™ isključuje zaglađivanje pokreta zadržavajući izvorni omjer slike, boje i broj sličica u sekundi. Time se precizno ostvaruje redateljeva izvorna vizija pa film doživljavate onako kako ga je zamislio.
Grafikon LG tehnologije televizijske obrade u sredini između ulazne slike slijeva i živopisnog izlaza s desne strane

HDR 10 Pro

Doživite čitav spektar užitka.

LG vlastita tehnologija dinamičkog raspona, HDR 10 Pro, prilagođava svjetlinu kako bi poboljšala boju, otkrila svaki sitan detalj i unijela živopsinu jasnoću u svaku sliku – također pojačava uobičajeni HDR sadržaj. Odsad će svi vaši omiljeni filmovi i serije biti živopisniji i živahniji od početka do kraja.

OLED Gaming.
Igra je gotova za konkurenciju.

Uz televizor LG OLED bit ćete u prednosti zahvaljujući brzom odzivu, najnovijim igraćim značajkama i zaslonom za ugodnije iskustvo igranja. Riječ je o vrhunskim televizoru za vaše igraće postavke.

Djevojčica u prostoriji za videoigre izjednačuje se s glavnim likom igre Assassin's Creed i igra videoigru. Vidi se slogan Budite dio inovacije, unesite svjetlost u igru

Na TV zaslonu prikazuje se svemirski brod koji puca u gradu i alat za optimizaciju igara LG OLED GUI s lijeve strane koji prilagođava postavke igre.

Alat za optimizaciju igara

Neviđene razine kontrole.

Alat za optimizaciju igara stavlja sve postavke igre na jedno mjesto. Automatski prilagođava sliku radi optimizacije grafike, bez obzira na vrstu igre koju igrate.

OLED Sport.
Televizor van svake lige.

LG OLED TV prikazuje svaku igru u punom realističnom sjaju. Brza sportska akcija s besprijekornim pokretima znači da biti gledatelj nikada nije bio toliko spektakularno – odsad imate sjedalo u prvom redu za sve najbolje sportske događaje.

Muškarac se izjednačava s nogometašem, sjedi na kauču i gleda nogometnu utakmicu. Dok gleda, dolaze njegovi prijatelji i nastavljaju gledati zajedno. Vidi se slogan Budite superzvijezda, unesite svjetlost u igru

Muškarac i žena nazdravljaju čašama na TV zaslonu dok dolaze obavijesti o sportskim podsjetnicima

Sports Alert (Sportski podsjetnik)

Nikad nemojte propustiti utakmicu vaše ekipe.

Značajka Sports Alert (Sportski podsjetnik) obavještava vas prije, tijekom i nakon utakmica. Nikada se nećete morati brinuti da ćete propustiti važne utakmice vaših omiljenih ekipa, čak i ako gledate druge sadržaje.
*Uporaba se može razlikovati ovisno o zemlji.
Obitelj koja sjedi na kauču i gleda nogomet na TV-u

Spreman za Bluetooth Surround

Jasna prednost na domaćem terenu.

Jednostavno povežite Bluetooth zvučnike za istinsko bežično iskustvo prostornog zvuka. Sva akcija zvuči bogatije i realnije te donosi atmosferu velikih utakmica u vaš dnevni boravak.
*Zvučnici se prodaju zasebno.

OLED Design.
Inovacija nevjerojatnih razmjera.

LG OLED televizori redefiniraju kako bi televizori trebali izgledati. Njihov nevjerojatno tanak dizajn oduzima dah – ne samo da nadopunjuju vaš interijer, već ga i poboljšavaju.
Televizor OLED A1 smješten u estetski uređenoj dnevnoj sobi. Na televizoru se prikazuje slika jarko zelenog stabla.
4K procesor α7 Gen4 AI

Pamet koja će vas oduševiti.

U srži televizora LG OLED A1 nalazi se 4K procesor α7 Gen4 AI, revolucionarni čip koji koristi algoritme dubokog učenja za analizu i optimizaciju sadržaja. Svaka je prilagodba slike i zvuka automatska, tako da je sve što gledate spektakularno.

Dvije scene automatski optimizirane u slici i zvuku pomoću α9 je 4K procesora α9 Gen4 AI (reproduciraj videozapis)

*Slike zaslona su simulirane.
Ovo je videozapis o tehnologiji AI Picture. Kliknite gumb „Pogledaj cijeli videozapis” za reprodukciju videozapisa.

AI Picture

Ovako izgleda profesionalac.

Koristeći veliku bazu podataka od više od jednog milijuna vizualnih podataka, algoritam za dubinsko učenje prepoznaje sadržaj, uklanja buku i optimizira kvalitetu slike.
*Značajka AI Picture neće raditi sa sadržajem zaštićenim autorskim pravima na OTT servisima.
Ovo je videozapis o tehnologiji AI Sound Pro. Kliknite gumb „Pogledaj cijeli videozapis” za reprodukciju videozapisa.

AI Sound

Zvuk pojačan do profesionalnih razina.

Učenjem iz više od 17 milijuna podataka o zvuku procesor prepoznaje glasove, efekte i frekvencije kako bi potom mogao optimizirati zvuk po žanru za sveobuhvatnije iskustvo.

LG OLED.
Nama je stalo do šire slike.

LG OLED televizori sigurniji su za vas i za okoliš od LED televizora. Budući da naši televizori koriste samoosvjetljujuće piksele, vaše se oči manje naprežu kad gledate dulje vrijeme. LG OLED zasloni također su prepoznati kao ekološki prihvatljivi sa smanjenim rizikom od opasnih emisija.

Riječ „OLED” ispunjena prizorom prirode koja klizi zdesna (reproduciraj videozapis)

Ugoda za oči

Ugodniji način duljeg gledanja

Ako brinete za svoje oči i oči svoje obitelji, televizori LG OLED pružaju ugodniji način duljeg gledanja. Međunarodne agencije TÜV Rheinland (TUV) i Underwriter Laboratories (UL) certificirale su ih kao zaslone s niskim plavim svjetlom, treperenjem i nelagodom. Televizori LG OLED također su prvi zasloni bilo koje vrste televizora koji su dobili certifikat Eyesafe® koji je razvila tvrtka TUV-Eyesafe®.
Na ovoj se kartici opisuje „Zaslon ugodan za oči” Ovo je prizor dječaka koji gleda televizor ležeći potrbuške. Četiri logotipa postavljena su za certifikat „Zaslon ugodan za oči”.
*Televizijske uređaje LG OLED TV, osim modela LG OLED R, tvrtka TUV-Eyesafe®certificirala je kao zaslone s niskom razinom plave svjetlosti.
**Televizijski zasloni LG OLED dobili su certifikat tvrtke UL kojim se potvrđuje da nemaju treperenja niti odsjaja koji stvara neugodu.

Briga je u našoj prirodi.

Televizori LG OLED službeno su bolji prema planetu. U usporedbi s LED televizorima, sigurniji su jer ne koriste pozadinsko osvjetljenje, izrađeni su od manje plastike, koriste manje opasnih materijala i imaju manji rizik od stvaranja onečišćenja zraka u zatvorenom.
Usporedba sastava sloja zaslona LED televizora s pozadinskim osvjetljenjem i OLED televizora sa samoosvjetljenjem (reproduciraj videozapis)
*Televizijski prijemnici i zasloni LG OLED dobili su certifikat za ekološki proizvod tvrtke SGS.
**Trenutačno certifikat imaju samo modeli C1 i G1.
***Modeli Z1, B1 i C1 naknadno će dobiti certifikat.
ThinQ AI

Mislite da znate što znači pametno?
Razmislite ponovno.

LG ThinQ je tu da maksimalno unaprijedi vaše iskustvo gledanja TV-a. Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta i upravljajte televizorom vlastitim glasom putem potpuno novog početnog zaslona kako biste osigurali veću udobnost i kontrolu.

TV zaslon koji prikazuje razne sadržaje koje je nabrojala i preporučila aplikacija LG ThinQ AI

TV zaslon s novodizajniranim početnim zaslonom koji sadrži personalizirani sadržaj i kanale

Novi početni zaslon

Dobro došli u svoj novi početni zaslon.

Dani beskonačnog traženja novog sadržaja ili starih favorita bliže se kraju. Početni zaslon redizajniran je tako da vam se na jednom mjestu prikazuje sve što vrijedi pogledati. Uživajte u personaliziranim preporukama sadržaja na temelju povijesti gledanja, brzog pristupa raznovrsnom sadržaju i jednostavnijeg upravljanja povezanim uređajima.
*Dostupnost usluge može se razlikovati ovisno o regiji ili zemlji.
**Zasebne pretplate potrebne za OTT usluge.
Osnovne funkcije Magic Remote daljinskog upravljanja prikazane su na piktogramu

Novi Magic Remote daljinski upravljač

Više je poput čarobnog štapića.

Redizajnirani čarobni daljinski upravljač ima ergonomski dizajn koji se lako drži, a sustav usmjeravanja i pomicanja omogućuje brže pretraživanje. Ugrađena umjetna inteligencija (AI) omogućuje jednostavan pristup uslugama, dok vam tipkovni prečaci za glavne dobavljače sadržaja omogućuju da brzo dođete do svojih omiljenih. Uz sve to sada imate i Magic Tap, pametni novi trik koji povezuje vaš telefon s televizorom.
*Podrška za NFC može se razlikovati ovisno o modelu.
Na ovoj se kartici opisuju glasovne naredbe. Postavljen je logotip LG ThinQ AI.

Glasovna naredba

Vaš glavni izvor praktičnosti.

LG ThinQ omogućuje vam da jednostavno upravljate svojim ekosustavom IoT uređaja u domu s pomoću prepoznavanja razgovornog glasa*. Svojim televizorom LG OLED možete upravljati glasom i brže pristupiti zabavi.
*Podržani izbornici i aplikacije mogu se razlikovati ovisno o zemlji.
**Prikazani izbornici mogu se razlikovati nakon objavljivanja.
***Raspoloživost glasovnih naredbi može se razlikovati ovisno o proizvodima i državama.
*Aplikacija LG TV & Audio AR Experience dostupna je za preuzimanje u trgovinama App Store i Google Play.
TV-OLED-B1-17-Only-Color-Desktop
*Ovaj proizvod ne uključuje antenu ili kabele za povezivanje antene ili vanjskih uređaja.

There are no reviews yet.

Add your review

Dijagonala 48" / 121 cm
Maksimalna rezolucija 3840 X 2160 (UHD 4K)
Tip TV-a SMART
Tehnologija OLED
TV tuner DVB-T2/C/S2
Integrirani WiFi Da